- تاریخ ارسال : پنج شنبه 23 بهمن 1393
- بازدید : 1124
آسمانم ابریست
تیره ...
این یعنی امید
باران ...
- تاریخ ارسال : یک شنبه 19 بهمن 1393
- بازدید : 2303
رئیس سازمان بهزیستی از فعالیت سه هزار و ۵۰۰ ثمن و تشکل مردم نهاد خبر داد و گفت: از این تعداد یک هزار و ۳۶۰ تشکل مردم نهاد در امر کاهش آسیب های اعتیاد فعالیت می کنند.
به گزارش خبرنگار مهر، دکتر همایون هاشمی در جمع خبرنگاران، اظهارداشت: سازمان بهزیستی به عنوان تخصصی ترین سازمان در حوزه پیشگیری و اعتیاد خدمات قابل توجهی را در طول سه دهه گذشته ارائه داده است.
وی افزود: ۹۰ درصد خدمات در حوزه پیشگیری، درمان و توانمندسازی با کمک مددکاران سازمان بهزیستی انجام می شود.
هاشمی با اشاره به اینکه در سازمان بهزیستی ۱۵۹ عنوان خدمات مبتنی بر نیازهای جامعه حضور دارد، ادامه داد: در حوزه های اجتماعی به ویژه بحث مبارزه با مواد مخدر اعتقاد داریم که مردم باید دخالت مستقیم و مستمر در امر مبارزه با کاهش تقاضا و مبارزه اثرات سوء مصرف مواد داشته باشند.
هاشمی با اشاره به اینکه در حال حاضر در ۸ استان حادثه خیز کشور کمپین مبارزه با مواد مخدر فعالیت دارند، افزود: در حال حاضر قدمت عمده فعالیت های سازمان در حوزه درمان انجام می گیرد و قصد مددکاران ما آگاهی هرچه بیشتر خانواده ها درباره سوء مصرف مواد و گرایش جوانان به مصرف مواد مخدر صنعتی است.
هاشمی گفت: مددکاران افتخاری سازمان بهزیستی به عنوان یاوران محله از ابتدای سال ۹۴ به سراغ خانواده ها می روند تا با آگاهی والدین درباره مصرف و اثرات توهم آمیز مواد مخدر صنعتی نسبت به آگاهی خانواده ها اقدام کند.
وی با اشاره به اینکه در دنیای توسعه یافته امروز مصرف مواد مخدر هم توسعه یافته است، افزود: متاسفانه با توجه به مواد روانگردان و افزایش گرایش جوانان به سمت سوءمصرف این مواد همچنان خانواده ها آگاهی لازم را ندارند.
رئیس سازمان بهزیستی با اشاره به اینکه در امر مبارزه با مواد مخدر باید از توان توده مردم استفاده کرد، ادامه داد: می توانیم جلوی سیل ویرانگر اعتیاد را بگیریم به شرطی که به عنوان یک جریان اجتماعی به موضوع اعتیاد نگاه کنیم و مدیریت مبارزه و کاهش تقاضای آن را به مردم واگذار کنیم.
هاشمی با اشاره به اینکه سازمان بهزیستی اعتقاد دارد باید برای مقابله با اعتیاد جریان سازی کنیم و این جریان را در بین اقشار مختلف جامعه گسترش دهیم، افزود: تشکیل ثمن ها، گامی موثر در جهت مبارزه با مواد مخدر است.
وی در پایان افزود: اعتیاد، خانه ها و فرزندان را هدف گرفته و بهتر از پدر و مادر کسی نمی تواند با این پدیده شوم که به شدت در بین جوانان و نوجوانان در حال گسترش است، مبارزه کند.
- تاریخ ارسال : یک شنبه 19 بهمن 1393
- بازدید : 2215
به گزارش خبرنگارمهر ، علیرضا جزینی در حاشیه نشست همایش کاهش آسیبهای ناشی از مصرف متآمفتامینها در جمع خبرنگاران گفت : موضوع مشارکت اجتماعی در حوزه مبارزه با مواد مخدر بسیار مهم بوده و در ایران نیز باید از مردم کمک بگیریم که مهمترین آنها سمن ها هستند.
جزینی افزود: میزان فعالیت سمنها نسبت به سال قبل ۷۲ درصد افزایش یافته و تعدادی از آنها نیز بدون مجوز فعالیت میکردند که با ۸۹ درصد آنها برخورد شده و در مسیر قانونی شدن قرار گرفتهاند.
قائم مقام دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر در ارتباط با همایش کاهش آسیبهای ناشی از مصرف مواد متآمفتامین عنوان کرد: همکاری سازمانهای مردم نهاد به صورت منطقهای و جهانی از ضروریات است که در حال حاضر دفتر آن در تهران مستقر شده است.
وی ادامه داد: اکنون ۲۱۰۰ سازمان مردم نهاد در حال فعالیت در زمینه کاهش آسیب و پیشگیری و درمان اعتیاد هستند.
جزینی گفت : یکی از نگرانیهای جهانی در حوزه مواد مخدر مصرف مواد روانگردان است که این موضوع در اولویت برنامههای ستاد مبارزه با مواد مخدر است.
قائم مقام دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر افزود: یکی از موضوعات مهم ستاد مبارزه با مواد مخدر لیست داروهای اعتیاد آور است که اخیرا بعد از سه سال در کمیته قضایی مجمع تشخیص مصلحت نظام، سه فهرست آن تصویب و مجازات آنها نیز مشخص شده است.
وی در پایان خاطر نشان کرد: بر این اساس فهرست اول این مواد مشمول بند ۸ و فهرست دوم و سوم آن مشمول بند ۴ و ۵ قانون مبارزه با مواد مخدر میشوند.